Україна – країна нескорених!

21 листопада вся Україна відзначала День Гідності та Свободи. Цей день — нагадування про ту ціну, яку українці заплатили, коли відстоювали на Майдані своє право на чесні вибори та інтеграцію у Європейський Союз.

Боротьба за свободу волевиявлення українського народу не закінчилась. З початком російсько-української війни у 2014 році майже чотириста тисяч українців взяли зброю до рук у лавах Збройних Сил України, Національної гвардії України, правоохоронних органів і добровольчих формувань, а з початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України стало понад мільйон українців, щоб зупинити агресію, відстояти незалежність України та право українського народу вільно обирати свою долю.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, було проведено виховні години “Україна – країна нескорених!ˮ. Учні пригадали історичні події та обговорили цінності, які відстоювали учасники українських революцій, та за які, сьогодні воюють захисники і захисниці у російсько-українській війні, а саме: незалежність та територіальна цілісність, волю, соборність, гідність України та українців!