Патріотичні браслетики

Сьогодні життя доводить, що волонтерський рух для шкільної молоді є невичерпним джерелом можливості вчитися та сприяти розвитку солідарності, відповідальності, милосердя, толерантності.

 З моменту повномасштабного вторгнення волонтерство набуло своєї найбільшої актуальності за останні часи. Із самого початку активізувався волонтерський дух, що охопив не тільки Україну, але й увесь світ.

У вільний від навчання час учні  4-Б класу  виготовляють патріотичні браслетики, які потім пропонують купити перехожим на вулицях нашого міста. Усі небайдужі мешканці міста позитивно реагують на таку діяльність дітей. Виручені від продажу кошти учні перераховують для потреб ЗСУ.

Перший внесок було перераховано для збору на Мавік 3 ( у сумі 1100 грн.) Сергію Тонковиду. А далі робота закипіла. Майже всі учні класу долучилися до справи: і хлопчики, і дівчатка. І другий збір діти передали волонтерці Тетяні Мітенко (3710 грн.) для закупівлі ліків, які було передано разом з подарунками та малюнками бійцям на Запорізький напрямок.

Якщо діти будуть долучатимуться до волонтерської діяльності, то вони будуть рости добрими, милосердними, готовими прийти на допомогу, не зважаючи на свій вільний час. Наша сила – в єдності. Ми віримо в ЗСУ, Україну та Перемогу. І робимо для цього все, що можемо – кожен на своєму місці.

Дякуємо всім, хто долучається до  волонтерської діяльності! Миру всім! Наближаємо Перемогу разом!