38-і роковини Чорнобильської катастрофи

Сьогодні, 26 квітня, ми відзначаємо 38-і роковини Чорнобильської катастрофи – жахливої трагедії, яка стала глибокою раною на тілі нашої нації. У цей день ми вшановуємо пам’ять про загиблих героїв, які віддали свої життя, борючись з наслідками аварії, а також  всіх, хто постраждав від цієї катастрофи. Нехай їхні жертви не будуть марними і нагадують нам про важливість безпеки в ядерній промисловості та необхідність пильності при використанні атомної енергії.

До річниці Чорнобильської катастрофи у ліцеї проведені різноманітні заходи: години пам’яті «Чорнобиль не має минулого часу», години історії «Мужність і біль Чорнобиля», екологічні години «Чорнобильська катастрофа та її наслідки». У бібліотеці ліцею створена виставка-інсталяція “Чорнобиль – трагедія і подвиг”.

Нехай цей день стане нагадуванням про потребу в безпекових технологіях, відповідальному використанні ресурсів та пам’яті про тих, хто став жертвою недбалості. Нехай такі трагедії ніколи не повторяться! Пам’ятаймо про Чорнобильську трагедію!