Фестиваль “Вчителі майбутнього”

20-21 червня у Львові відбулася найбільша в Україні і одна з найбільших в Європі освітніх подій – фестиваль «Вчителі майбутнього». Серед 2000 освітян, які з’їхалися на навчання, натхнення і спілкування була делегація і від нашого ліцею. Головна тема заходу освітнього фестивалю «Вчителі майбутнього 2024» — «Сила освіти під час війни». Фестиваль відкрила Олена Зеленська.

У програмі фестивалю працювало понад 10 тематичних напрямків: філософія освіти, дошкілля, початкова освіта, НУШ і компетентнісне навчання для життя, старша профільна школа, цифрова трансформація освіти, педагогічне лідерство та освітній менеджмент, шоурум освітніх інновацій STEMеxpo, ментальне здоров‘я та спорт, інклюзивна освіта та інші.

Перед присутніми виступили: міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, колишній міністр освіти і науки Литви Гінтарас Степонавічус, засновник міжнародного дослідження PISA Андреас Шляйхер, фахівець у сфері освіти з Фінляндії Макке Леппенен.