Профілактичний захід

1 жовтня  працівниками управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Фастівського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області було проведено профілактичний захід для учнів сьомого класу щодо правил поводження з тваринами та небезпечності сказу.

Сказ – це вірусне захворювання, яке має найвищий рівень смертності серед усіх інфекційних хвороб для людини. Вірус сказу вражає центральну нервову систему і після появи симптомів без вчасно розпочатого лікування стає невиліковним, тому дуже важливо знати, що потрібно робити людині для профілактики цього захворювання та як діяти в разі інфікування вірусом.

З пам’яткою “Сказ: що робити людині для профілактики захворювання та як діяти в разі інфікування вірусом” можна ознайомитися за покликанням https://moz.gov.ua/uk/skaz-scho-robiti-ljudini-dlja-profilaktiki-zahvorjuvannja-ta-jak-dijati-v-razi-infikuvannja-virusom

Дослухайтесь до цих рекомендацій і порад та пам’ятайте: хворобу легше попередити, ніж лікувати. Бережіть себе і будьте здорові!